Dan Nistor a ajuns la spital după meciul cu Oțelul. Pentru intrarea sa dură, Teles a văzut doar cartonașul galben


Oțelul Galați s-a impus în fața celor de la U Cluj, scor 1-0, în etapa cu numărul 5 din play-out-ul SuperLigii. În minutul 90+3, Dan Nistor a rămas întins pe gazon după ce a încasat o lovitură în plină figură de la Samuel Teles, care în cele din urmă a văzut doar un cartonaș galben.

Partida s-a prelungit cu câteva minute bune, iar staff-ul medical a fost nevoit să acționeze imediat. Umplut de sânge, jucătorul ardelenilor a părăsit suprafața de teren în momentul în care hemoragia a încetat.

Din sursele PRO TV și Sport.ro, Dan Nistor a suferit o fractură de piramidă nazală. Fotbalistul lui Ioan Ovidiu Sabău nu necesită operație, dar chiar și așa va sta aproximativ două săptămâni, iar după va fi nevoit să poarte mască.

Unicul gol al meciului a fost înscris în minutul 40, de Frederic Maciel. În urma victoriei, gălățenii au urcat pe primul loc în play-out și se află, așadar, la două lungimi de FC Hermannstadt. De cealaltă parte, ”U” Cluj rămâne pe 10 cu 26 de puncte, la un punct de UTA Arad (locul trei), la două de FC Hermannstadt (locul doi) și la patru acum de liderul Oțelul Galați.

dan.jpg

Comentarii Facebook