U Cluj a ratat finala Cupei României. Ce mesaj le-a transmis Sabău elevilor lui: ”La cum sunt plătiți, cred că trebuie să dea mai mult”


U Cluj a ratat calificarea în finala Cupei României și va trebui lupte în play-out pentru a spera că mai poate ajunge într-o cupă europeană.

Oțelul a câștigat meciul cu scorul de 2-1, după ce elevii lui Dorinel Munteanu au reușit golul victoriei în minutul 90.

Finala Cupei României se va disputa la Sibiu, între Oțelul și Corvinul Hunedoara.

Sabău: Trebuie să se întrebe fiecare dacă dă cât primește

Este un obiectiv ratat. Fotbalul trebuie trăit, trebuie să ai pasiune. Iei gol la ultima fază, din două ocazii iei trei goluri… Ne lipsește acea concentrare, acea agresivitate cu adversarul, luăm goluri destul de ușor. Asta este situația, vom analiza ce s-a întâmplat. Ne așteaptă jocul de duminică (n.r. în Superliga, tot cu Oțelul), va fi foarte greu să ne refacem.

Jucătorii de la Oțelul merită respectați pentru că fac foarte bine ceea ce știu să facă, sunt agresivi, muncesc. Pentru ei e o calificare foarte importantă, acolo se muncește și au rezultate. Nu le-am spus prea multe în vestiar, doar că puteam fi mai atenți și puteam profita de unele situații de a marca, în loc să dăm cu latul. Nu vreau să trag concluzii pentru că mai avem multe meciuri de jucat. Ne rămâne un obiectiv greu de îndeplinit, salvarea de retrogradare.

Au fost multe momente în care puteam face pasul la un alt nivel, dar nu am reușit. Au fost momente foarte bune, cu momente mai slabe. La cum suntem plătiți și la cât s-a investit, trebuie să se întrebe fiecare dacă dă cât primește. Nu suntem salvați de la retrogradare, echipele își revin, joacă și se luptă. Avem nevoie de jucători cu caracter. Eu trebuie să am încredere în ei și să vedem unde am greșit. Timpul nu se mai întoarce, din păcate nu am reușit.

La cum sunt plătiți, cred că trebuie să dea mai mult (n.r. unii jucători). Au venit și oameni de la Cluj să ne susțină.

Nu e suficient. Poate dacă intram în prelungiri,controlam jocul. Lipsește puterea aia de a finaliza, sunt prea moi (n.red. jucătorii)”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la finalul partidei de la Galați.

Dan Nistor sper că U Cluj va câștiga play-out -ul

E o seară neagră pentru noi, ne doream foarte mult să ne calificăm în finala Cupei. Nu meritam această înfrângere, au avut două faze fixe și ne-au dat două goluri. În multe momente a părut că putem să mai marcăm, dar a venit faza fixă din minutul 90 și au marcat ei. Am mai avut o ocazie mare după, puteam merge în prelungiri și echipa mai proaspătă câștiga. Ne poate nespus de rău dar trebuie să uităm cât mai repede, pentru că duminică avem meci din nou cu ei.

Dacă pierdem, ne înscriem în lupta pentru evitarea retrogradării. Sperăm ca pe viitor să nu mai greșim la fazele fixe. E dezamăgitor că am ratat play-off-ul și finala Cupei. Am fost la un pas, dar din păcate nu am reușit. Ne rămâne să luptăm pentru locul 7, iar duminică avem un meci foarte important. Suferința e foarte mare după această înfrângere, unii dintre noi nici nu vor dormi în această seară. E frustrant și dureros, dar sperăm ca de la anul să nu mai greșim atât de mult, pentru că acest lucru ne-a costat”, a declarat Dan Nistor.

Alex Chipciu: ”Dacă analizăm jocul, noi am vrut să jucăm fotbal”

E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci și multe emoții. Asta e soarta noastră. Muncești mult și când e să fii acolo, nu ești… Ăsta e fotbalul. Am controlat jocul, dacă ar fi să mă gândesc la fotbal. Ei ne-au bătut cu un joc dur, permis și de Radu, au sărit tibiile în aer. Am tibia varză.

Au fost faze fixe, s-au pierdut marcaje. Nici nu mai știu cum a fost la golul doi, cred că a fost și henț, am împins mingea. La fazele astea, probabil și pentru că nu avem talie foarte mare, avem de suferit. Asta este, ne întoarcem aici duminică pentru a juca în campionat. Asta e viața.

Dacă analizăm jocul, noi am vrut să jucăm fotbal și am avut cele mai importante ocazii. Ei au avut două faze fixe, bravo lor, felicitări”, a declarat Alex Chipciu.

Comentarii Facebook