Alexandru Chipciu pus în „încurcătură”. A povestit despre rolul de tată a 4 fetițe minunate: „Ce, crezi că ești David Beckham?!”


Alex Chipciu, căpitanul Universității Cluj, are parte de o familie superbă. Căsătorit cu Andreea, pe care o cunoaște din 2012, mijlocașul lui U se bucură de dragostea a 4 fetițe minunate: Medeea, Aria, Irene și Ștefania.

Alexandru este recunoscut ca fiind un familist convins, iar fotbalistul a vorbit de multe ori despre familia sa.

„Am mai avut discuția asta cu Rusescu și cu niște prieteni... Dacă tu oferi educație, fără să dai ordine, să faci armată, deși și asta e bună, clar!, atunci te simte aproape. Zilele trecute, am mers la film cu soția, cu fetele și cu două colege ale lor.

Eu sunt genul mai rece, nu interacționez repede. «Nu, nu, trebuie să mergi cu noi, că și tații colegelor noastre vin», mi-au spus fetele mele. OK, m-am dus la film, am stat pe acolo, un film de copii. În fine. Trebuie să fii aproape de copii. Clar, vor fi și momente când nu vor face alegeri bune, însă, cumva, se întorc la trecut, la momentele de familie.

Și eu am avut tentații de a petrece prea mult, de a face lucruri care nu erau bune ca fotbalist, însă m-am întors la momentele alea, din familie, în care părinții m-au iubit foarte mult. Am încercat să recreez ceea ce era când eram copil. Eu sper ca fetele mele să nu treacă prin momente grele. Sunt convins că dacă tu creezi cadrul și educația, e totuși greu să deviezi foarte mult", a declarat Alex pentru GSP.ro.

Ajuns la 34 de ani, tatăl învață alături de fetițele sale

„Una dintre fete face tenis, seamănă cu mine, are ambiție. Mi-a zis Chiricheș de un aparat, mi-a deschis capul, unul cu lumină roșie și infrared, te ajută la refacere. După ce termin nebuniile de la stadion, cu hiperbară, cu criosaună, mă duc acasă și stau cu aparatul ăla câteva ore.

Una dintre ele, dintre fete, mi-a zis: «Tati stă cu aparatul ăla non-stop! Ce crezi, că ești David Beckham?! Nici măcar nu te apropii...». I-am zis că nu vreau să fiu Beckham, că n-am aparatul ăla să mă fac mai frumos, ci mă ajută la ceea ce fac zi de zi.

Iar seara când am mers la somn, mi-a zis: «Tati, te-ai supărat că ți-am zis de faza aia cu David Beckham?!». (râde) Cum să mă supăr?! Ai parte de chestii de genul ăsta, mai ales când ai patru copii", s-a amuzat fotbalistul.

Alexandru Chipciu pus în încurcătură

„Cum va fi când va veni cu un prieten acasă, ți-ai imaginat acel moment?”, a fost chestionat fotbalistul.

„Nu mă gândesc așa, în mod continuu. Și cu sora mea am avut treaba asta, dar fiind liniștită, a fost simplu. Acum e cu un băiat senzațional. Vorbeam cu soția de chestia asta, că, dacă nu-mi place, îl sun și-i zic: «Să nu mai vii niciodată că te omor!» (râde). Cum este cu patru fetițe în casă? Când eram mai tânăr, prin Belgia, mai strigam: «Băăă». Acum, le mai zic: «Măi gata, liniște!». Îți dai seama, patru fete prin casă, se mai ceartă... Dar sunt mai spre blând acum, de ceva vreme.

Nu știu cum o să reacționez când va veni cu un băiat acasă. Până la urmă, sunt pași prin care am trecut și eu, și soția, și tu, și toată lumea. Apoi să-și facă o viziune, să vadă ce vor. Sunt pentru a fi într-o singură relație, dar e greu, mai complicat, în zilele noastre", a povestit Chipciu, pentru sursa citată. 

Foto: Instagram/Alex Chipciu 

Comentarii Facebook