Ana Maria Prodan despre suporterii care o injură: Crezi că eu mă uit la trei cretini? Ziariștii să plătească bilet și apoi să comenteze

 

Managerul U Cluj, Ana Maria Prodan, i-a făcut cretini pe suporterii care o înjură și le-a transmis jurnaliștilor să își plătească bilet și după aceea să comenteze.  

 

Auziti-i, au venit prietenii mei! Știi ce mă distrează? Că ei, săracii, nu au fost pe stadion. Ei sunt plătiți să vină să înjure aici. Poliția nu face nimic. Poliția se uită la mine. Poliția locala. Nimeni nu face nimic. Crezi că eu mă uit la trei cretini? Doamne ferește!”, a tunat Ana Maria Prodan.

 

Întrebată de bloggerul Tiberiu Fărcaș dacă nu consideră că aruncă niște declarații, de genul celei că mută echipa la Bistrița, care incită tot orașul împotriva ei, Ana Maria Prodan a declarat că: ”Dumneavoastră vă mai luați abonament? Plătiți bilet? Unde, că sunteți din presă și folosiți legitimația. Sunt singurul om sincer care a venit aici pe la voi. Vă spun așa, decât să moară această echipă, mai bine mă duc undeva unde nu mă îngrop în datorii și nu vine nimeni nici să mă dea în judecată, nici să mă dea afară de pe Clujana că nu pot să plătesc 7.000 de euro numai antrenament pe lună și 25.000 Cluj Arena. Eu am ales să plec și să nu omor această echipă. Mă duc undeva unde încerc să te aduc alături de mine. Ori mai aproape, ori la ce bani are să îmi dea Jean Pădureanu poate mă înțeleg cu el să joc la Bistrița. Atunci pot să vină suporterii după mine, decât să mă lase să mor aici”.

 

Managerul U Cluj a fost întrebat cine este acționarul U Cluj, iar Prodan a răspuns că Ioan Mărginean, omul de încredere a lui Florian Walter. ”Se numește Mărginean. Eu ca președinte vin la meciuri, el ca patron nu vine. Nu mă interesează viața altora. Mă interesează numai viața mea și echipa mea”.

 

Clubul i-a fost predat lui Mărginean în vederea găsirii unui om care să cumpere echipa”, a recunoscut Ana Maria Prodan. 

 

Tiberiu Fărcaș este co-autorul volumului ”Cluj contra Cluj. Istoria celui mai vechi derbi din Romania. Universitatea-CFR”.

 

Ana Maria Prodan: Mut echipa la Bistrița. Cum COMENTEZI? VIDEO

Comentarii Facebook