Ioan Mărginean, omul lui Walter, este mandatat să țină U Cluj în sărăcie și să caute un investitor VIDEO

 

Managerul U Cluj, Ana Maria Prodan, este nemulțumit de faptul că patronul din acte al Universității, Ioan Mărginean, cel care îl reprezintă pe Florian Walter, nici măcar nu vine la meciuri.

 

Sunt singurul om sincer care a venit aici pe la voi. Vă spun așa, decât să moară această echipă, mai bine mă duc undeva unde nu mă îngrop în datorii și nu vine nimeni nici să mă dea în judecată, nici să mă dea afară de pe Clujana că nu pot să plătesc 7.000 de euro numai antrenament pe lună și 25.000 Cluj Arena. Eu am ales să plec și să nu omor această echipă. Mă duc undeva unde încerc să te aduc alături de mine. Ori mai aproape, ori la ce bani are să îmi dea Jean Pădureanu poate mă înțeleg cu el să joc la Bistrița. Atunci pot să vină suporterii după mine, decât să mă lase să mor aici”, a declarat Ana Maria Prodan.

 

Eu ca președinte vin la meciuri, el (n.red. Ioan Mărginean) ca patron, nu vine. Nu mă interesează viața altora. Mă interesează numai viața mea și echipa mea. Clubul i-a fost predat lui Mărginean în vederea găsirii unui om care să cumpere echipa”, a recunoscut Ana Maria Prodan. 

 

Foto: Gsp.ro

Comentarii Facebook