Proiectul lui Alin Tise de reabilitare a drumurilor judetene a intrat la apa! Din 720 de kilometri s-a ajuns la 350 - VIDEO

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a anuntat ca licitatia pentru modernizarea drumurilor judetene va fi reluata, dar numai pentru jumatate din drumuri.

 

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, sustine ca prima licitatie, organizata pentru modernizarea celor 718 kilometri de drumuri judetene a fost anulata pentru ca "au fost probleme cu garantarea creditului furnizor catre banci".

 

Alin Tise a anuntat ca pentru evitarea unor astfel de probleme s-a decis sa fie scosi la licitatie doar 350 de kilometri de drumuri. "Nu putem indatora bugetul judetului mai mult de 30%", a declarat presedintele Consiliului Judetean. El a precizat ca in prezent gradul de indatorare este de 20-22%, dupa ce administratia judeteana a garantat un credit de peste 200 de milioane de euro accesat de Compania de Apa.

 

Alin Tise sustine ca pana la reluarea licitatiei si desemnarea unei firme care sa se ocupe de modernizarea drumurilor judetene va continua activitarea de reparatii pe sectoarele distruse.

 

Vezi si

Licitatia pentru modernizarea celor 700 km de drumuri judetene a fost anulata

Consortiul condus de Midanne reabiliteaza drumurile judetene! Contractul este de peste 800 de milioane de lei

 

Comentarii Facebook