Boc lasă Clujul fără centură! Emil Boc anulează a doua oară licitația pentru centura orașului și aruncă la gunoi orice șansă până în 2030


Anunțul potrivit căruia Emil Boc a anulat pentru a doua oară licitația pentru centura ocolitoare și care lasă practic clujenii fără nicio sansă de a avea centură ocolitoare până în 2030 a fost făcut în această seară de Horațiu Cosma, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor (USR).

Acesta a declarat că:

”primarul Emil Boc a anulat, pentru a doua oară, licitația pentru centura orașului. Practic, aruncă la gunoi orice șansă a clujenilor de a circula pe o centură modernă înainte de 2030. E greu de găsit în lume o investiție derulată atât de dezastruos”.

Lui Emil Boc i-a luat 6 ani să facă studiul de fezabilitate, în 2023 când a fost gata a anulat prima licitație, acum și pe a doua


Fostul secretar de stat a mai spus că ”Boc a luat studiul de fezabilitate de la Ministerul Transporturilor în 2017. Și i-a luat, ATENȚIE, 6 ani să facă studiul de fezabilitate. În 2023, când studiul a fost gata, a anulat o primă licitație de lucrări, după ce prețul prea mic a ținut departe constructorii.
La a doua licitație a venit în noiembrie un singur constructor. A avut nevoie Boc de 5 luni ca să ajungă la același deznodământ: constructor dat afară, licitație anulată. Se poate mai bine, nu doar cu mult PR! Boc nu mai are ce căuta la primăria Cluj-Napoca. Clujenii trebuie să îi dea nota de plată pentru această bătaie de joc fără margini”, a mai spus Horațiu Cosma.

Comentarii Facebook