Spitalul din Mociu ar putea trece in subordinea Consiliului Judetean Cluj! Solicitarea a fost deja facuta de Alin Tise - VIDEO

Presedintele Consiliului Judetean Cluj Alin Tise a solicitat Ministerului Sanatatii acordul de a prelua spitalul din comuna clujeana Mociu in subordinea Consiliului Judetean Cluj. Spitalul a fost inchis in 1 aprilie.

 

"Consider ca acel spital care deserveste sase comune din judetul Cluj este deosebit de important pentru locuitorii din zona. Am cerut ca spitalul sa fie trecut la noi si sa fie o sectie exterioara a spitalului de recuperare", a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.



Presedintele Consiliului Judetean Cluj a mai spus ca angajatii spitalului isi vor primi salariile de la Consiliul Judetean.

Angajatii de la Mociu au protestat in repetate randuri in ultima perioada pentru ca spitalul sa nu fie inchis. Protestele lor au fost sustinute si de localnicii speriati ca vor trebui sa mearga  zeci de kilometri pana la Cluj pentru a ajunge la un spital.

Comentarii Facebook