Tinerii liberali ii cer lui Sorin Apostu sa puna in practica o promisiune de-a fostului primar Emil Boc


TNL Cluj ii cere primarului Sorin Apostu sa implementeze sistemul de plata a parcarilor prin SMS, una dintre promisiunile facute in 2006 de fostul primar Emil Boc.

 

"Achitarea parcarii prin SMS a fost o promisiune de-a lui Emil BOC, facuta inca din anul 2006. Au trecut cinci ani de domnie PDL la Cluj si inca aceasta optiune nu este functionala, la fel cum nu este functional nici sistemul de ticketing RATUC", se arata intr-un comunicat de presa al TNL Cluj.

 

Liberalii cred ca introducerea unui sistem de taxare a parcarii prin SMS ar scuti soferii de stresul banilor marunti si de timpul pierdut pentru cautarea punctelor de vanzare a tichetelor de parcare sau a parcometrelor.

 

Tinerii liberali cred ca investitia ar fi minima si ar presupune achizitia unor dispozitive online pentru agentii serviciului parcari. "Clujenii merita sa beneficieze de aceasta facilitate, in conditiile in care, o astfel de solutie este fezabila si a fost implementata in Timisoara, Oradea, recent in Targu-Mures si urmează Satu-Mare. In Cluj-Napoca sunt 3159 parcari cu plata orara deservite de 74 de parcometre si 57 de puncte de eliberare a tichetelor de parcare", mai spun tinerii liberali clujeni.

Comentarii Facebook