Judecător clujean critică scrisoarea lui Rudolf Giuliani

 

Judecătorul clujean Cristi Danileț, vocal în foarte multe probleme din viața publică, s-a exprimat și despre scrisoarea lui Rudolf Giuliani, prin care avocatul american critică lupta anticorupție din România. 

 

Atâtea prostii apar în scrisoarea lui Rudolf Giuliani, încât ai spune că a fost scrisă în studiourile mocirla.tv. Omul acesta, dacă chiar a fost implicat, trebuie sa afle că a fost păcălit de infractori români și acum râde de el tot sistemul românesc de justiție”, a scris Danileț.

 

Acesta a făcut o cronologie, într-o altă postare, cu mesajele venite de peste ocean:

 

9 iulie: Ambasada SUA vorbește in numele Americii si susține lupta anticorupție de la noi. 

6 august: Congresmenii americani reprezintă poporul american și laudă lupta anticorupție de la noi. 

27 august: Apare Rudy Giuliani, care cică e avocat și care, în nume personal, are o altă opinie. Păi, avem de ce să ne inflamăm?! Și în State, ca și la noi, oricine are libertatea de exprimare, inclusiv de a spune prostii. De exemplu, acum un an, Louis Freeh, fost director FBI, devenit consultant independent pentru un infractor notoriu din România, spunea numai bazaconii referitoare la condamnarea definitivă dată de ICCJ. Așa, și?! De ce opinia privaților americani plătiți ar fi mai importantă decât poziția instituțională americană? Haideți să nu ne lăsăm păcăliți!”.

 

Ambasada SUA despre scrisoarea lui Giuliani: ”Guvernul SUA nu comentează opiniile unor persoane fizice”

Comentarii Facebook