Boc are un MESAJ pentru Reghe și Iordănescu: Meciul de fotbal este România - Spania și nu București - Spania

 

Primarul Clujului a transmis un nou mesaj celor care se opun jucării la Cluj-Napoca a meciului România - Spania, la fotbal.

 

Noi nu suntem invidioși pe bucureșteni, dacă au lucruri frumoase și bune. Ei sunt invidioși pe noi, dacă aducem meciul România - Spania la fotbal la Cluj, dacă se joacă miercuri seara meciul cu campioana mondială la handbal feminim, Norvegia, într-un meci foarte important. 

 

În 16 - 17 aprilie vă așteptăm la meciul România - Germania, la tenis feminin, unde Simona Halep va juca cu Angelique Kerber.

 

Am discutat cu președintele Cosac, de la Federația Română de Tenis, și există șanse mari ca meciul România - Spania, la tenis masculin, din cadrul Cupei Davis, să se joace tot la Cluj, în 16 - 17 iulie. Ar fi o confruntare cu Nadal, aici la Cluj-Napoca. Acesta este Clujul, cu ajutorul unei infrastructuri sportive create de clujeni.

 

Repet, noi nu suntem invidioși pe bucureșteni, dimpotrivă. Unii din București ar trebui să înțeleagă că acest oraș, Cluj-Napoca, este partea României, că meciul de fotbal este România - Spania și nu București - Spania și că dacă se joacă la București sau la Cluj este tot România. A juca la Cluj este o mândrie. Am înțeles că s-au vândut biletele la meci în 3 ore. Clujenii și ardelenii au știut să fie buni suporteri și întotdeauna au fost alături de echipa națională.

 

Până la urmă sufletul românismului a început și pornește de la oaza de latinitate care este și a fost pentru eternitate Ardealul. Ar trebui să avem înțelegere unii față de alții și să ne considerăm toți ca parte a României, să nu fim invidioși și să credem că ar fi o pată pe imaginea României să se joace meciul la Cluj”, a spus primarul Emil Boc.

Comentarii Facebook