La Oradea se poate. La Cluj, nu! Vezi lanțul de pasaje subterane ale lui Bolojan care îl scoate din minți pe orice șofer din Cluj-Napoca - VIDEO

Atenție, șoferi din Cluj! Urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Dacă sunteți șoferi și sunteți din Cluj, vă sfătuiesc să nu vă uitați la imaginile video de la această știre.

Sunt imagini care vă pot afecta emoțional! Proiecte realizate, nu doar pe hârtie!

Și asta pentru că dacă ești clujean sigur ești la curent cu politica dusă de administrația locală, fără mașini prin centru, pentru că este prea aglomerat, fără parcări noi în zona centrală, chiar desființate unele dintre ele, din același motiv: este mult prea aglomerat. Ei bine, administrația bihoreană a decis să nu se bazeze doar pe a convinge oamenii să nu vină cu mașinile în centru, și, prin urmare, a făcut nu un pasaj, ci un lanț de pasaje subterane. Când treci prin ele, traficul este exact ca în orice țară civilizată în care nu este inginerie nucleară să pui asfalt pe jos sau să sapi un pasaj sau o parcare subterană. 

pasaj oradea 1.jpg

 
Am testat pasajele din Oradea și modul în care se circulă prin acestea, pentru a vedea dacă inchiderea circulației pentru un an a meritat. Este incredibil cât de mult a fost fluidizat traficul din municipiu Oradea datorită pasajelor lui Bolojan. Le numesc ”pasajele lui Bolojan” pentru că, se pare că este singurul primar din țară care reușește să investească atât de mult în infrastructură. Cele șapte pasaje din centrul Civic care au avut ca scop fluidizarea circulației prin piețele Gojdu și Cetate, au necesitat închiderea circulației timp de un an de zile.

Dar, vă rog să mă credeți, a meritat! Nu am niciun dubiu că veți fi convinși de imaginile video, pe care ar trebui să le vadă și administrația locală din Cluj-Napoca! 


pasaj oradea 2.jpg



pasaj oradea 3.jpg

Comentarii Facebook