Cluj - Scene incredibile! Un polițist se chinuie să rețină un bărbat, iar colega l-a gazat pe el din greșeală - VIDEO


O filmare video în care se vede cât de inutili au devenit polițiștii a apărut în spațiul public. 

Bărbatul a bătut niște copii de 15 ani pe care nu ii cunoștea, iar trecători au oprit o mașină de poliție.

De față cu Politia, bărbatul a lovit din nou unul dintre copii, iar urmările au fost prezentate în clip”, a precizat un martor.

Scenele sunt tragi-comice. Polițistul se chinuie să îl rețină pe agresiv, iar colega lui, din vârful unghiilor, dă cu gaz în fața celuilalt polițist. Polițista se învârtea derutată  fără să știe ce să facă mai exact. Noroc că nu și-a împușcat colegul.

Clujenii au comentat rapid scenele:

”Asemenea polițistă nu are ce căuta în sistem, colegul ei încearcă să-l imobilizeze ea dă cu spray. Nu-i Pronto de mobilier, poate ajunge filmarea unde trebe”.

”Din păcate asemenea mimoze și botoxate este plina poliția. Ea trebuia să știe că nu îl poate da cu spray așa. Colegul ei săracul încearcă sa îl imobilizeze singur pe acel bărbat, să o apere pe pisi, să nu o lovească și ea îl dă cu gaze. Eu de aș fi în patrulă aș refuza să lucrez cu mimoze, mai ales pe stradă”.

------------------

UPDATE

La loculul menționat în sesizare a fost dirijat un echipaj de poliție, fiind identificată persoana în cauză, care a devenit recalcitrantă la vederea echipajului, având un comportament agresiv.

În acest sens, s-a procedat la imobilizarea bărbatului, ulterior acesta fiind transportat la secția de poliție pentru luarea măsurilor legale”, informează IPJ Cluj. 

Comentarii Facebook