Fițele de București n-au mers la Cluj? Clubul Andei Adam se închide la doar doi ani de la deschidere/Cântăreața se lăuda cu investiția de 100.000 euro


Cântăreața Anda Adam și logodnicul ei, Eudor Yosif Mohaci, au deschis în martie 2022 un club de fițe la Cluj. Doi ani mai târziu însă, locația pare să se fi închis, iar spațiul de 260 de mp este scos la vânzare. 

La deschidere vedeta declara că a investit în Diamond Club, situat în cartierul Zorilor, peste 100.000 de euro.

La petrecerea de inaugurare a clubului artista și soțul său afacerist au adus o limuzina de lux pentru invitați, cea mai bună șampanie, covor roșu și DJ-i de seamă. Însă se pare că treburile nu au mers prea bine la clubul blondinei. 

Anda Adam se plângea la acea vreme că locuitorii Clujului nu au apreciat-o suficient pentru că a deschis un club în oraș și a investit sute de mii de euro. 

c2.jpeg

„Oamenii de acolo din Cluj nu au apreciat că un artist din București a venit să își investească banii în Cluj pentru a deschide un club unde ei să se poată distra. Am făcut o investiție destul de mare. În schimb, m-au criticat foarte dur, pentru că mi-am permis o dată, o dată, să pun mașina timp de 10 minute pe un loc cu semn de handicap. Respect foarte tare și ajut extrem de mult oamenii cu probleme. Însă, locul în care eu am parcat, și aici aș vrea să dau și o replică domnului Emil Boc, pentru că mă simt datoare și nu am avut ocazia să îi dau replica, este un loc într-un mod pe care îl cunosc foarte bine și unde există extrem de multe locuri pentru handicap. Primele trei rânduri ale acestui mall sunt numai locuri cu aceste însemne. O capacitate mult mai mare pentru oamenii cu handicap decât capacitatea efectivă a locurilor de parcare pentru acest mall.

Vezi și: Anda Adam acuză clujenii că nu-s ospitalieri: ”M-au criticat că am parcat pe locul cu handicap / Eu am venit din București să investesc mulți bani la Cluj”

Toți se vaietă. Au spus ”Domnule, ați făcut atâtea locuri pentru persoanele cu handicap și nici nu cred că avem atâția oamenii cu probleme care să vină să parcheze în același timp!”. 

În ziua în care mi-a fost făcută acea poză, printre cele 100 de locuri de parcare cu însemne de handicap erau parcate mașini cu numere de Cluj, vreo 20 dintre ele, 80 rămânând libere. Era imposibil ca ele să se ocupe toate, având în vedere că timpul meu era limitat și eu avema nevoie numai de 10 minute pentru a cumpăra ceva din mall. Unde erau 20 de-ai lor parcați, mi-am permis să pun și eu mașina pentru 10 minute și am fost taxată foarte dur.

Dar îmi place Clujul și oamenii care vin la noi la Cluj și știu să se distreze”, a spus Anda Adam, la emsiunea lui Denise Rifai. 

clu.jpeg

Comentarii Facebook