Cum arată micul dejun de 8.000 de calorii. Nimeni nu l-a terminat până acum FOTO



Restaurantul britanic ”Bear Grills” din Congleton le propune clienților săi un mic dejun de 8.000 de calorii, care costă aproximativ 20 de lire sterline.

Cine reușește să consume în întregime conținutul platoului primește 100 de lire sterline (128 de euro), un tricou și un loc pe 'Wall of Fame' (Peretele Gloriei) din restaurant, relatează joi 7sur7.be, citat de Agerpres.

Meniul cuprinde 8 felii de șuncă, 8 cârnați, 4 plăcinte cu cartofi, 4 ouă ochiuri, o omletă din 4 ouă și brânză, 4 felii de pâine prăjită, 4 felii de sângerete, 2 polonice de fasole albă cu sos tomat, ciuperci, o porție mare de cartofi prăjiți și 1 l de milk-shake. Totul cântărește 3,2 kg și reprezintă de patru ori aportul zilnic de calorii necesar unei femei. Pentru a evita orice problemă, candidații trebuie să aibă peste 18 ani și să semneze o declarație pe proprie răspundere.

Meniul se numește Hibernator fiindcă, după ce îl mănâncă, consumatorul poate dormi șase luni. O familie întreagă se poate hrăni o săptămână întreagă cu el”, spune Mark Webber, patronul restaurantului, în Daily Mirror.

Nimeni nu a reușit până în prezent să mănânce acest mic dejun până acum.

Comentarii Facebook