Isterie în supermarketurile din România, clienții LIDL caută bani în figurinele de Paşte


Un fenomen controversat pe platforma de socializare TikTok a luat amploare printre clienții români. Oamenii din întreaga țară s-au filmat și au încărcat clipuri în care sparg zeci de figurine de iepurași de ciocolată, sperând să descopere ascunse în interiorul acestora bancnote de 50 sau 100 de euro.

Minciunile de pe TikTok au dus la sfărâmarea a zeci și zeci de pachete cu ouă de Paște de ciocolată, în magazine. Oamenii caută bani, pentru că așa li s-a spus pe TikTok. Firmele au trimis mesaje oficiale: înăuntru e doar ciocolată, nu bani.

Oficialii Lidl România au reacţionat, într-un mesaj postat pe Instagram.

„Nu mai spargeţi iepuraşii de ciocolată, căci înaintru este chiar ciocolata însăşi", este mesajul transmis de Lidl.

Au reacționat și cei de la Heidi Chocolate: 

„Reluăm şi noi rugămintea colegilor de la Lidl Romania. Am văzut la rândul nostru clipurile de pe Tik Tok, referitoare la existenţa banilor în figurine de Paşte.

Însă vă asigurăm că produsele HEIDI tematice conţin doar meşteşugul ciocolatierilor HEIDI, care decorează aceste produse manual, ou cu ou, iepuraş cu iepuraş”. 

Desigur, dulciurile nu conțineau bani, dar mai mulți clienți au spart produsele în căutarea banilor:

„Ia uitați iepurași care au înnebunit internetul, iepurașii care au cadouri în ei: bănuți. Este plin peste tot”, spune o utilizatoare a rețelei de socializare. Deși filmează produsele pe rafturile magazinului, ea nu prezintă dovada prezenței banilor.


Comentarii Facebook