Pe drumurile din Cluj-Napoca se circulă cu tramvaiul ca și cu căruța: ,,Pentru modesta sumă de 6 lei poți să beneficiezi de vibromasaj la timpane” - VIDEO


Clujenii se plâng că tramvaiele din Cluj sunt extrem de zgomotoase. Aceștia susțin că o simplă plimbare cu tramvaiul îți oferă un adevărat masaj la timpane, complet cu zgâlțâielile de rigoare. 

Deși infrastructura a fost modernizată, o călătorie cu tramvaiul poate fi asemănată cu una cu căruța. Se pare că problema este la tramvaiele fabricate în România care au început să circule în Cluj-Napoca în urmă cu aproape 4 ani. 

,,În Cluj pentru modesta sumă de 6 lei poți să beneficiezi de vibromasaj la timpane pe modernele tramvaie achiziționate în era Boc. Și calea de rulare refăcută tot în era Boc/Apostu. Vreo doi ani au perturbat traficul în Cluj cu treaba asta.

Este 1+1 gratis,că nu poți cumpăra o singură călătorie,nici nu te poți transfera pe altă linie.”, a reclamat un clujean care a filmat experiența unei călătorii cu tramvaiul prin Cluj.

Problema a fost sesizată și în trecut clujenii menționând că au făcut diferite plângeri de-a lungul timpului, însă fără vreun rezultat. 

Comentarii Facebook