Oradea oferă o stradă întreagă românilor din Diasporă, să revină acasă! Prețuri INFIME la terenurile concesionate pentru a-și construi case


O stradă întreagă din Oradea va fi dată celor care vor să revină în ţară din Diasporă. Pentru 12.500 de lei pe an, aceştia primesc în concesiune un teren pe care să îşi poată construi o casă. Oferta este valabilă pentru orice român, nu doar pentru orădeni, dar vine şi cu mai multe condiţii!

Primăria oraşului Oradea pune la dispoziţie 7.000 de mp2 pentru românii din străinătate care vor să se întoarcă în ţară şi să îşi construiască o casă.

„Primăria are în vedere în primă fază să scoată la licitație 10 parcele a câte 500 de mp2 fiecare. Prețul inițial este 25,5 lei pe m2 pe an.

Doritorii care se pot înscrie la licitație trebuie să garanteze că au locuit ultimii 5 ani în străinătate și că au avut o activitate din care au obținut venituri", a declarat Octavian Haragoș, purtător de cuvânt al Primăriei Oradea. 

La etapa actuală, 22 de români din străinătate şi-ar fi exprimat dorinţa de a licita pentru un astfel de teren, scrie Antena 3 CNN

Comentarii Facebook