Cluj - Șoferul de autobuz s-a dat jos la taximetrist, după ce l-a forțat să pună frână bruscă. Călătorii, la un pas de a se prăbuși - VIDEO


Șoferul unui autobuz a fost la un pas de accident din cauza unui taximetrist care a oprit în stradă pentru a lăsa o clientă. Conducătorul mijlocului de transport a fost obligat să pună frână bruscă, iar călătorii au fost la un pas de a cădea pe jos. 

Incidentul s-a produs marți dimineața, în jurul orei 9.00, la plecare din stația de la Cinema Mărăști. Șoferul autobuzului a ieșit corespunzător din stație, dar un taximetrist i-a oprit în față pentru a lăsa o clientă. La circa 5 metri de acest loc era stand de taxi, unde acesta putea opri liniștit, dar probabil clienta a vrut în acel punct și omul s-a conformat.

Șoferul autobuzului s-a impacientat și s-a dat jos pentru a-i atrage atenția celui din taxi că nu așa se oprește pentru a debarca o clientă. Lucrurile s-au calmat, nefiind schimbate vorbe grele. 

Tensiunile dintre șoferii de autobuze și taximetriști nu sunt o noutate. Fiecare încearcă să își facă meseria, pentru că prestează servicii publice de transport, iar astfel de incidente sunt normale într-un oraș ca și Cluj-Napoca. 

Comentarii Facebook