Florin Piersic a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj, după ce a fost operat la Spitalul Militar. Este ținut sub supraveghere


Florin Piersic este ținut sub supraveghere de medici

Actorul Florin Piersic a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, după ce a suferit ieri o operație la genunchi la Spitalul Militar. Problema se pare că a apărut din cauza unei infecții la genunchi, care s-ar fi extins.

După ce a fost efectuată operația, medicii au decis să fie transferat la Institutul Inimii, deoarece marele actor are și un stimulator cardiac. Surse medicale au declarat pentru Antena 3 CNN că starea lui Florin Piersic este destul de bună, dar acesta nu poate fi externat, din cauza vârstei înaintate- 88 de ani.

Marele actor în vârstă de 88 de ani a mai fost operat la genunchi

Actorul Florin Piersic a susținut un spectacol pe scena Teatrului Național din Cluj-Napoca în 8 aprilie 2024. Din păcate, la circa 24 de ore de la finalul spectacolului i s-a făcut rău și a fost transportat de urgență la spital, unde a și fost operat. Acesta avea febră 39. În urmă cu câțiva ani, Florin Piersic s-a mai confruntat cu probleme de sănătate și a mai fost operat la genunchi. 

Florin Piersic a împlinit 88 de ani în 27 ianuarie 2024. 

Comentarii Facebook