Dana Budeanu, mesaj surprinzător la adresa Andrei: „A fost odată o fetiță, pe care eu am avut șansa să o cunosc”/Nu s-a abținut nici Vlăduța Lupău


Weekendul care a trecut a fost unul intens pentru îndrăgita artistă Andra. Vedeta originară din Câmpia Turzii, a avut două spectacole cu casa închisă la Sala Palatului, pe lângă cele două bifate anul trecut.

Printre spectatori s-a aflat și Dana Budeanu, care a fost fascinată de show-ul Andrei. Vedeta a mers îmbrăcată în ie și s-a delectat timp de câteva ore bune cu muzică tradițional românească.

„A fost odată o fetiță, pe care eu am avut șansa să o cunosc, când încă visa la ceea ce e astăzi. Ea a devenit iubirea României, Andra! A fost odată România, cea plină doar de frumos, de folclor, de doină, de viață, de credință, de fericire, de dor! A fost odată muzica, cea care ne unește sufletele și nu ne lasă mințile să ne mintă! A fost odată iubirea pură, cea de azi de la Sala Palatului! ASTA E ROMÂNIA MEA ȘI NICIO ALTA! Mulțumesc, Andra, că ai unit românii de pretutindeni”, a scris Dana Budeanu pe Instagram.

Andra a fost extrem de fericită că oamenii iubesc și apreciază munca ei, astfel că i-a răspuns instant Danei Budeanu: „Te iubesc”.

Pe scenă au urcat nume mari ale muzicii populare, iar printre cei mai așteptați artiști a fost și Vlăduța Lupău, care a transmis un mesaj emoționant la finalul concertului.

„Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce am trăit pe scenă și în culise. Pot să spun ca a fost cel mai frumos turneu și show la care am avut onoarea de a participa! Mulțumesc, Andra!”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.

Comentarii Facebook