Muresan: Daca batem Steaua, avem sanse mai mari la titlu


Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca, daca echipa va castiga in meciul cu Steaua, va lua o optiune importanta pentru castigarea titlului.

"Va fi un meci greu. Sanse de a castiga au ambele echipe, dar important este ca avem si noi. Vom incerca sa ne fructificam sansa si mergem sa venim cu trei puncte. Mi s-a parut Dinamo foarte slaba si Steaua a profitat. Rezultatul ne convine, dar Steaua a capatat incredere si o sa fie meciul nostru de la Bucuresti mai greu", a spus Muresan.

Legat de oboseala pe care ar puteaua resimti Steaua, fiind implicata si in Europa League si in Cupa Romaniei, Muresan a declarat ca: "Cand joaca cu noi le trece oboseala. E un meci important si jucatorii se concentreaza. Steaua a jucat luni si pana sambata au timp sa se recupereze. Sigur nu vor fi obositi la meciul cu noi. (...)  In acest inceput de campionat, Steaua a jucat mai slab si locul pe care il ocupa in clasament asa arata, dar asta nu inseamna ca nu vor juca bine cu noi si nu vor dori sa castige. La Steaua, este o stare de spirit si daca vor castiga cu noi ar reintra serios cu sanse in lupta pentru titlu, dar daca batem noi ne cresc noua sansele", a mai spus Muresan.

 

Steaua si CFR Cluj se vor intalni sambata, 10 decembrie, de la ora 20.00. Vezi AICI cat costa biletele.

Comentarii Facebook