Ionut Badea: Jucatorii resimt faptul ca nu mai primesc primele


Antrenorul U Cluj, Ionut Badea, a declarat ca la meciul cu FC Vaslui jucatorii ar putea sa resimta faptul ca vor juca fara prime.

"Ne asteapta o partida dificila contra unui adversar puternic. Pastrand raporturile, poate fi un meci european, spectaculos si speram intr-un numar foarte mare al suporterilor nostri la stadion. Este o partida importanta din punctul de vedere al clasamentului, o partida importanta in vederea obiectivului nostru, pe care, in urma jocului pe care-l vom face, speram s-o castigam.

Singura presiune care poate exista este legata de partea financiara, in ceea ce-i priveste pe jucatori, deoarece iesirea din obiectiv presupune faptul ca nu mai primesc bani pentru prime. Asta e singura presiune pe care ar putea-o resimti jucatorii. In rest, echilibrul este bun la nivelul lotului si chiar ne asteptam la o partida contra unui adversar dificil, asa cum va spuneam, bine structurat, o echipa care se afla intr-un moment bun. Asta inseamna ca valoarea noastra va fi cu atat mai mare, daca vom reusi sa castigam", a declarat Badea.

Tehnicianul se teme de Sanmartean si Adailton. "Au o dinamica foarte buna pe care speram, insa, s-o anihilam. Si Wesley este un jucator important, care marcheaza, care creeaza superioritate numerica atat in linia de mijloc, cat si in atac, dar pentru care ne gandim la solutii. Tot lotul este valid, e important pentru noi, staff-ul, ca am reusit sa tinem un nivel ridicat al pregatirii si sa nu avem probleme cu accidentarile. Claudiu Niculescu este o solutie importanta pentru acest meci", a mai spus Badea.

U Cluj si FC vaslui se vor intalni sambata, 10 decembrie, de la ora 16.00. Vezi AICI cat costa biletele.

Comentarii Facebook