Meciul CFR Cluj - U Cluj e meciul sezonului! Ce sumă uriașă e în joc

 

Meciul sezonului pentru U Cluj și CFR Cluj se joacă în această seară, de la ora 21.30. CFR Cluj - U Cluj, din semifinala Cupei României, ar putea salva cele două echipe din punct de vedere financiar.

 

Noul antrenor al U Cluj, Adrian Falub, a spus că victoria ar salva echipa. ”E momentul faptelor, nu a vorbelor. Trebuie să trecem peste ceea ce înseamnă antrenorul Falub, e momentul ca toţi să acţionăm. Toţi jucători trebuie să înţeleagă că activează la un club mare, un club de tradiţie. Cât timp am fost în afara antrenoratului am fost cel mai mare suporter al echipei. Acum trebuie să gândesc din alt unghi. Avem un meci extraordinar de greu şi nu cred că suntem favoriţi. Ei au jucători care au terminat turul pe locul doi, noi trebuie să ne arătăm valoarea. "U" nu-şi are locul în Liga a II-a. Trebuie să ne salvăm”, a spus Adi Falub.

 

Dacă U Cluj se va califica în finală și va cuceri Cupa României are asigurat de la UEFA un cec în valoare de aproape 3 milioane de euro. Aceștia bani ar asigura bugetul clubului pentru încă un an. 

 

”U” Cluj va întâlni miercuri, de la ora 21:30, în deplasare, pe CFR, în manşa tur a semi-finalelor Cupei României.

 

Florian Walter l-a demis pe antrenorul George Ogăraru după meciul cu Dinamo pierdut cu scorul de 3-0. Nici CFR Cluj nu se mișcă mai bine. Echipa a ajuns pe ultimul loc în campionat și a pierdut ultimul meci cu scorul de 4-0.

Comentarii Facebook