Miercuri 24 Aprilie

”U” Cluj-CFR: Ce spun cei doi antrenori înaintea duelului Clujului



Universitatea Cluj și CFR Cluj se confruntă, miercuri seara, în prima manșă a semifinalelor Cupei României.

Tehnicianul feroviarilor, Eugen Trică, este conștient de prestația slabă a elevilor săi din meciul cu Pandurii, dar susține că aceștia vor avea o atitudine mult mai agresivî în fața rivalilor de la ”U”.

“Ce s-a întâmplat la meciul cu Pandurii, nu mi-a plăcut deloc! Eu sunt vinovat împreună cu jucătorii. Am avut o discuţie bărbătească cu ei ieri, am trecute peste aceste greşeli. Cu siguranţă veţi vedea un alt CFR faţă de ultima partidă. Sunt conştienţi că nu au dat totul, nu au avut atitudine, dar miercuri veţi vedea un CFR foarte agresiv, care o să atace şi care vrea să îşi ia o opţiune serioasă pentru calificarea în finală. După Steaua - Dinamo, al doilea derby al României este Universitatea cu CFR”, a declarat Eugen Trică, potrivit Dolce Sport.

Noul tehnician al ”studenților” recunoaște că CFR CLuj este faorită pentru câștigarea partidei, însă își dorește o victorie.

Poate nu vom reuşi să câştigăm, dar trebuie să avem o stare de spirit diferită faţă de ceea ce a fost până acum, mai ales într-un meci cu CFR. Ştie toată lumea, Universitatea n-a câştigat trofee, dar s-a născut ca să fie iubită, nu să câştige neapărat trofee”, a afirmat Adrian Falub.

Meciul dintre ”U” Cluj și CFR va avea loc miercuri seara, de la ora 21.30, în Gruia.

Comentarii Facebook