Declarația Simonei Halep înaintea meciului de la Fed Cup. Ce spune despre Cluj și despre adversara sa


Simona Halep va juca împotriva Karolinei Pliskova, ocupanta locului 13 în clasamentul WTA, în cadrul partidei România - Cehia, din Fed Cup, disputată la Cluj. Aceasta a declarat, în cadrul unei conferințe de presă organizată vineri, că trebuie să joace agresiv și că are încredere în șansele sale de victorie.

"Îmi doream să joc primul meci, așa cum am jucat și la Galați (3-2 cu Spania, n. red.). Voi da tot ce pot și sper să iasă bine. Pe adversară (n.r. — Karolina Pliskova) o cunosc, am jucat de mai multe ori împotriva ei. E puternică, lovește puternic fiecare minge, are un stil de joc bine întipărit în cap și servește bine. Eu trebuie să fiu agresivă, să blochez mingile și să joc așa cum o fac eu cel mai bine. Am încredere că pot câștiga și sper că și publicul ne va ajuta pentru a fi mai puternice", a spus Halep după tragerea la sorți a partidelor, conform Agerpres.

Numărul 3 mondial se bucură că s-a răzgândit privind participarea la Fed Cup, precizând că se simte foarte bine la Cluj.

Mulțumesc Clujului pentru tot. Este prima dată pentru mine când sunt aici, m-am simțit săptămâna asta foarte bine aici. Oamenii sunt foarte relaxați, prietenoși. Am stat ieri în jur de oră cu ei în tribună și a fost un moment foarte plăcut. Felicitări pentru sală, mă bucur că există așa ceva în țara noastră. Mă bucur că am hotărât să joc în acest meci și să vin la Cluj. Mă simt bine, sper să dau totul în weekend în așa fel încât să fie bine și pentru Cluj și pentru noi", a adăugat românca.

Halep și Pliskova s-au mai întâlnit de trei ori pe teren până acum, fiecare partidă fiind câștigată de româncă.

Comentarii Facebook