Unul dintre acuzatii din cazul "Jaf la Banca Transilvania" sustine ca a aflat de la un prieten de spargere

Dan Andrei Hosu, unul dintre cei doi tineri acuzati de comiterea jafului de la Banca Transilvania, sustine ca a aflat de la un prieten ca s-a comis o spargere.

?

Hosu a explicat astazi in fata instantei ce a facut in ziua de 13 februarie 2009, data la care s-a produs jaful de la sucursala Bancii Transilvania din cartierul clujean Manastur. Tanarul sustine ca pana la ora 12.30-13.00 a fost la banca si apoi la notar, impreuna cu tata, mama, matusa si unchiul lui. El spune ca au semnat un contract de vanzare al unui apartament si apoi, la notar, o imputernicire pentru a putea revinde locuinta.

?

Tanarul sustine ca dupa ora 13.00 a mers cu mama lui sa schimbe un contract de telefonie mobila si apoi s-au intalnit cu ceilalti membri ai familiei la un restaurant de pe Bulevardul Eroilor, unde au mancat.

?

Au terminat pe la ora 17.00, a povestit tanarul. "Cred ca am plecat in Gilau sa pregatesc masinile pentru ziua de targ si m-am intalnit cu Bogdan Baciu", a declarat Dan Andrei Hosu. El spune ca au lucrat acolo doua-trei ore si ca s-a intors acasa, in Manastur, pe la ora 20.00. "M-am intalnit cu un fost coleg, Mihai Ciobanu, care mi-a povestit despre jaf", a mai spus tanarul.

?

Procesul in care Dan Andrei Hosu si Bogdan Baciu sunt acuzati de comiterea jafului de la Banca Transilvania a inceput in 20 aprilie. Cei doi tineri au fost retinuti la finalul lunii ianuarie sub acuzatia de talharie. Procurorii sustin ca cei doi au patruns in data de 13 februarie 2009 in sucursala Bancii Transilvania din cartierul Manastur si au disparut in 66 de secunde cu suma de 70 de mii de euro.

Comentarii Facebook