O clujeancă a rămas fără portofel în timp ce își plimba soțul nevăzător. „Halal hoț curajos/Nu vrem banii, doar cardurile de sănătate, dacă le găsiți”


O clujeancă spune că părinții săi au rămas fără cardurile de sănătate după ce cineva i-a furat mamei sale portofelul din rucsac. Incidentul s-ar fi produs în seara de luni, în timp ce aceștia se plimbau prin cartierul Mănăștur, în zona stației Minerva. 

Femeia spune că deși înțelege că banii nu mai pot fi recuperați își dorește un singur lucru, să o contacteze cineva dacă găsește cardurile de sănătate ale părinților săi. 

„În seara aceasta i s-a furat mamei mele portofelul din ghiozdan, în timp ce îl plimba pe tatăl meu, care este nevăzător (halal HOT curajos). Știm ca a plătit cu un card la chioșcul de țigări din stația Minerva. 

Suntem conștienți că nu mai avem șanse sa găsim banii din portofel, dar sunt importante cardurile din el fiind vorba de cardurile de sănătate ale ambilor. Dacă cineva găsește un portofel cu carduri pe numele Fatusanu Onita, vă rog sa îmi scrieți”, a precizat femeia pe un grup de Facebook destinat mămicilor din Cluj.

Ulterior clujeanca a precizat că portofelul a fost găsit, dar gol, inclusiv fără cardurile de sănătate.

Comentarii Facebook