Cum s-a produs accidentul din centrul Clujului, în care un livrator Bolt, din Sri Lanka, a fost rănit grav - FOTO


Un livrator de la Bolt, cetățean străin din Sri Lanka, a fost rănit grav marți seara, la intersecția Piața Avram Iancu și Bulevardul Eroilor. Acesta a trecut pe roșu. 

Șoferul unei mașini care venea dinspre Bulevardul Eroilor a explicat că a plecat de pe loc, când s-a făcut verde, dar scuteristul a venit lansat și l-a lovit. 

L-am lovit şi, efectiv, am auzit numai lovitura. Era îmbrăcat în negru, am auzit lovitura şi gata”, a spus primul șofer care l-a lovit pe curierul de la Bolt. 

Scuterul a aruncat într-un copac, iar curierul a ajuns sub o altă mașină. ”Era verde, am pornit toţi şi a venit scuterul de aici, de pe partea asta, să treacă în faţă. L-a lovit, l-a aruncat de pe scuter exact sub maşina de Mureş”, a spus un martor, citat de Observatornews.ro

Accidentul s-a produs marți seara, 23 aprilie, în jurul orei 22.50, lângă Teatrul Național. Scuteristul a intrat în intersecție pe roșu și a fost lovit în plin de două mașini, și a rămas prins sub una dintre ele.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, un tânăr de 22 de ani, cetățean străin, care conducea un moped dinspre Piața Timotei Cipariu, ar fi pătruns în intersecția cu Bulevardul Eroilor pe culoare roșie a semaforului electric, fiind acroșat de un autoturism,  condus de un bărbat de 65 de ani, iar apoi de un alt autoturism.

În urma evenimentului, conducătorul mopedului a rămas blocat sub cel de-al doilea autoturism, fiind extras de către echipajele ISU Cluj, iar apoi transportat la spital pentru investigații suplimentare”, a precizat Poliția Cluj.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

ISU Cluj: ”Pompierii au intervenit pompierii a scoate un bărbat, în vârstă de aproximativ 30 de ani, de sub un autoturism.  Acesta prezenta mai multe traumatisme, însă conform primelor evaluări, era în stare de conștiență și era cooperant. Bărbatul a fost transportat de către un echipaj SAJ la spital pentru îngrijiri medicale”.

WhatsApp Image 2024-04-24 at 10.16.44.jpeg

Comentarii Facebook