Accident teribil în centrul Clujului! Un curier pe scuter, cetățean străin, a fost lovit de două mașini la rând - VIDEO


Un curier pe scuter a fost lovit de o mașină, marți seara, 23 aprilie, în jurul orei 22.50, lângă Teatrul Național. Scuteristul a intrat în intersecție pe roșu și a fost lovit în plin de două mașini, și a rămas prins sub una dintre ele.

Accidentul s-a produs la intersecția dintre Piața Ștefan cel Mare și Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, un tânăr de 22 de ani, cetățean străin, care conducea un moped dinspre Piața Timotei Cipariu, ar fi pătruns în intersecția cu Bulevardul Eroilor pe culoare roșie a semaforului electric, fiind acroșat de un autoturism,  condus de un bărbat de 65 de ani, iar apoi de un alt autoturism.

În urma evenimentului, conducătorul mopedului a rămas blocat sub cel de-al doilea autoturism, fiind extras de către echipajele ISU Cluj, iar apoi transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cum s-a produs accidentul din centrul Clujului, în care un livrator Bolt, din Sri Lanka, a fost rănit grav - FOTO

ISU Cluj: ”Pompierii au intervenit pompierii a scoate un bărbat, în vârstă de aproximativ 30 de ani, de sub un autoturism.  Acesta prezenta mai multe traumatisme, însă conform primelor evaluări, era în stare de conștiență și era cooperant. Bărbatul a fost transportat de către un echipaj SAJ la spital pentru îngrijiri medicale”.

WhatsApp Image 2024-04-24 at 10.16.44 (1).jpegWhatsApp Image 2024-04-24 at 10.16.44.jpegWhatsApp Image 2024-04-24 at 10.16.43.jpeg

Comentarii Facebook