Sinucidere in Caminul 16 din Hasdeu: Un student s-a aruncat de la etajul 9 - VIDEO

 

Un student de la Facultatea de Matematica-Informatica s-a aruncat in aceasta dimineata de la etajul 9 al Caminului 16 din Hasdeu.

 

Studentul de 23 de ani, Nicu Stefan Seiesan, locuia in Caminul 16, intr-o camera de la etajul 1. Potrivit politistilor clujeni, aceasta a urcat la etajul 9, a iesit pe geamul oficiului si s-a aruncat.

 

Medicii sositi la fata locului au incercat timp de 40 de minute sa il resusciteze pe tanar, insa fara niciun rezultat.

 

Parintii tanarului au sosit in urma cu putine momente la Cluj, au vorbit cu administratorul caminului si s-au deplasat la morga Spitalului Judetean.

 

Politistii sustin ca tanarul a fost surprins de camerele de supraveghere in timp ce il urmarea pe portar sa isi termine rondul, ca sa se poata arunca de la etaj.

 

Din primele informatii, se pare ca tanarul a recurs la acest gest din cauza unor restante. Tanarul avea 23 de ani, era din Sighisoara si era student la Facultatea de Matematica-Informatica din cadrul UBB Cluj.

 

O tragedie similara a avut loc in luna iunie a anului trecut, tot in Caminul 16 din Hasdeu, cand un student de 20 de ani s-a aruncat de la etaj.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (ORA 11.50)

 

Colegii tanarului povestesc ca au stat impreuna in camera, pe internet, azi-noapte, pana la ora 1.00, iar ei s-au culcat. Studentul Nicu Seiesan ar fi ramas in fata calculatorului pana la ora 5.30, cand, potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere, a urcat la etajul 9 si s-a aruncat. Colegii lui spun ca era un tanar respectuos, care nu avea probleme legate cu alcoolul si neaga informatiile potrivit carora ar fi recurs la acest gest din cauza restantelor.

 

Vezi si

Sinuciderea studentului din caminul 16, filmata de camerele de supraveghere - VIDEO

VIDEO - Tragedie in caminul 16 din campusul Hasdeu din Cluj-Napoca! Un student s-a aruncat de la etaj - IMAGINI SOCANTE

Comentarii Facebook