Sinuciderea studentului din caminul 16, filmata de camerele de supraveghere - VIDEO

 

Sinuciderea studentului Nicu Seiesan a fost surprinsa de camerele de supraveghere montate pe camin 16 din campusul Hasdeu, sustine prefectul Studentilor din UBB Cluj, Andrei Ciubuc.

"Regretabilul gest s-a pprodus in jurul orei 5.30 dimineata. Un student de la Matematica Informatica, cazat inca de la inceputul anului in caminul 16, s-a aruncat de la etaj. Este o situatie absolut regretabila, nici colegii si nici prietenii nu stiu cauzele. Din chestiunile studiate, vizualizate pe camerele de supraveghere de pe holuri si din afara caminului este clar ca este un act de suicid. Studentul era la etajul 9, dar era cazat la etajul 1 si pe imagini se vede clar ca analizeaza cand pleaca portarul care era in rondul de dimineata pentru a face gestul necugetat", a declarat Andrei Ciubuc.

Prefectul studentilor sustine ca Nicu Seiesan s-a aruncat de pe geamul oficiului de la etajul 9. "S-a aruncat de pe geamul de la oficiu, spatiul comun de la nivelul fiecarui palier in care studentii isi pot prepara hrana, bucataria comuna. Nu avem cunostinta ca acest student sa fi avut probleme, dar sunt informatii confidentiale si le cunosc doar cei apropiati. Aseara a vorbit si cu colegii si cu cativa prieteni cu care a discutat si totul era ok", a mai spus Andrei Ciubuc.

Nicu Seiesan era student in anul 3 la Facultatea de Matematica Informatica din cadrul Universitatii "Babes-Bolyai" Cluj. El s-a aruncat in gol de la etajul 9 al caminului 16.

 

Vezi si...

Sinucidere in Caminul 16 din Hasdeu: Un student s-a aruncat de la etajul 9 - VIDEO

Comentarii Facebook