VIDEO - Tragedie in caminul 16 din campusul Hasdeu din Cluj-Napoca! Un student s-a aruncat de la etaj - IMAGINI SOCANTE

UPDATE 2 :

 

Studentul care s-a sinucis se numeste Ionut Farcas, este din Dej si era student in anul  I la Facultatea de Matematica din cadrul UBB Cluj si in anul I la Facultatea de Horticultura din cadrul USAMV.

 

Politistii spun ca a lasat un mesaj pe telefonul mobil in care le cerea iertare parintilor.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 1:

 


Comisarul Marcel Bontidean, seful Politiei municipiului Cluj-Napoca, a declarat pentru Stiri de Cluj ca tanarul care a cazut de la etaj este student la Universitatea Babes-Bolyai si are 20 de ani.

 

"Nu pot sa va spun inca din ce motiv s-a aruncat de la etaj pentru ca facem o ancheta. Noi am fost avertizati la ora 5.30 ca un tanar de 20 de ani este cazut de la etaj, dar nu putem face nicio presupunere", a completat seful politiei municipiului.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Un student din caminul 16 din campusul Hasdeu s-a aruncat de la etaj si a fost gasit in jurul orei 6.00 dimineata. Nu este cunoscut motivul pentru care tanarul a recurs la acest gest.


Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj au intervenit la fata locului, dar nu au mai avut ce sa faca pentru victima. In urma impactului violent, studentul a murit pe loc.

Colegii tanarului sunt rezervati si nu vor sa faca nici o declaratie, iar autoritatile au pornit o ancheta.

Totul s-a intamplat la caminul 16 din campusul studentesc Hasdeu, unde in urma cu doua luni o studenta a cazut in casa liftului si a murit. Luminita Popa era impreuna cu un prieten si au incercat sa iasa din liftul blocat intre etaje, dar tanara s-a dezechilibrat si a cazut in gol.

 

Comentarii Facebook