Atacul cu cutitul de la Iulius Mall Cluj nu este un caz singular. O alta femeie a fost batuta sub ochii agentilor de paza! VIDEO


Femeia atacata cu cutitul, marti in parcarea subterana de la Iulius Mall Cluj, nu este prima scapare a sistemului de securitate de la centrul comercial. O femeie a fost batuta chiar sub ochii agentilor de paza, intre ceilalti clienti.

Incidentul s-a petrecut in vara anului 2009, dar imaginile surprinse de camerele de supraveghere au aparut abia in ianuarie 2010, dupa ce un hacker clujean a spart sistemul de securitate informatica al Mall -ului.


"Un fost angajat a fost cel care a sustras niste imagini si nu a fost spart sistemul de securitate. Imaginile au fost furate si niciun hacker nu a spart sistemul", a declarat Gabriela Dobos, reprezentant al Departamentului PR Iulius Group.

 

In imagini se vede cum un barbat opreste o femeie, care vorbeste la telefon si o ia la palme. Aparatul mobil cade la pamant si este calcat in picioare de agresorul furios.

Femeia a primit cativa pumni, pana cand au intervenit fortele de ordine de la Iulius Mall, care nu au reusit insa sa il potoleasca pe scandalagiu. Victima acestuia a reusit sa fuga, dar a fost urmarita si lovita, dupa cum se vede si pe a doua camera de supraveghere.

Reprezentantii Iulius Mall au afirmat ca in acel caz oamenii de ordine au intervenit foarte prompt.

Gabriela Dobos, purtatorul de cuvant al centrului comercial, a declarat pentru Stiri de Cluj ca si incidentul de marti, din parcarea subterana, a fost filmat de camerele de supraveghere, iar imaginile au fost predate politiei.

 

Reprezentantul centrului comercial nu a putut preciza daca in zona erau agenti de securitate. "Va rog sa imi trimiteti o adresa oficiala si va voi comunica daca erau agenti de securitate si cati sunt pe tura", a declarat Gabriela Dobos.


"Iulius Mall Cluj dispune de un departament specializat de paza pentru siguranta vizitatorilor, dublat de un sistem video performant care monitorizeaza toate perimetrele, atat cele din interior, exterior, cat si din pacari. Incidentul din 28 septembrie 2010 s-a petrecut intr-un timp extrem de scurt, iar reactia imediata a agentilor de paza a condus la alertarea autoritatilor si reperarea in trafic a autoturismului declarat furat. Imaginile surprinse de camerele noastre video au fost predate Politiei pentru a inlesni identificarea si capturarea persoanei cautate. Neplacutul incident recent inregistrat in parcarea Iulius Mall este un caz izolat in centrul nostru comercial, care se putea intampla oriunde in Cluj-Napoca. Regretam ca un astfel de eveniment s-a petrecut in arealul Iulius Mall Cluj si suntem alaturi de persoana prejudiciata", se arata intr-un comunicat trimis de Departamentul PR Iulius Group.

Comentarii Facebook