Stadionul municipal "Cluj Arena" ar putea avea acoperis in acest an! Galerie FOTO


Stadionul municipal "Cluj Arena" ar putea avea acoperis inca din acest an, a declarat pentru Stiri de Cluj Alin Tise, presedintele Consiliului Judetean. Consolele care sustin acoperisul din tabla au inceput sa fie montate.

Alin Tise a declarat ca stadionul municipal este finalizat in proportie de 60% si ca s-a trecut la montarea consolelor pentru sustinerea acoperisului pe partea dinspre terenurile de tenis. "Vom monta console in acest an, iar in paralel ar putea fi montat si acoperisul din tabla. Totul depinde de vremea care va fi in urmatoarele luni. Oricum, pana la finalul anului macar consolele vor fi montate, iar la anul va fi pus si acoperisul", a mai afirmat Alin Tise.

Pentru acoperis va fi folosita o tabla speciala care va fi cumparata din strainatate si care este rezistenta la ploaie si la intemperii. Costul de construire a stadionului municipal "Cluj Arena" nu a crescut si este tot de 31 de milioane de euro cu TVA.

Stadionul va avea 36 de mii de locuri si va fi "casa" echipei de fotbal U Cluj, dar va fi folosit si pentru alte evenimente.

Comentarii Facebook