Uioreanu trage un semnal de alarmă: Clujul nu are reprezentanți în Guvern și poate pierde BANI-VIDEO


Horea Uioreanu speră ca în noul Guvern format să fie şi reprezentanţi de la Cluj.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, s-a arătat dezamăgit de faptul că în noul guvern al României nu este nici un reprezentant de la Cluj, lucru care ar putea să afecteze relaţiile cu Guvernul, privind bugetul şi susţinerea şi finalizarea proiectelor începute la Cluj.

Uioreanu le-a amintit parlamentarilor prezenţi la dezbaterea, care a avut loc, vineri, 11 ianuarie, la Consiliul Judeţean Cluj, că "susţinerea lucrărilor la Autostrada Transilvania şi finalizarea centurii, Vâlcele-Apahida, este un deziderat comun".

"Cred că este suficient ca parlamentarii să facă pressing şi lobby la Bucureşti pentru a sensibiliza actualii guvernanţi. Sunt convins că va există dechidere de la Bucureşti şi sper ca măcar o mică parte din proiectele propuse să fie susţinute. Orice administraţie, locală sau judeţeană, s-ar bucura să fie sprijinită de guvern", a mai precizat Uioreanu.

Preşedintele CJ Cluj s-a arătat dezamăgit de faptul că în actualul Guvern, cel puţin până la momentul prezent, Clujul nu are nici un reprezentant.

"Sperăm ca la nivel de eşalon doi a Guvernului, secretari de stat, consilieri, directori, să avem o reprezentare, pentru că asta ar putea ajuta Consiliul Judeţean şi administraţiile locale", a mai complecat Horea Uioreanu.

Comentarii Facebook