Gigi Becali, plin de AROGANȚĂ: Nu-mi declar averea ca să-mi bat joc de ANI

 

Deputatul PNL, Gigi Becali, a declarat că nu îşi va declara banii deţinuţi în conturile bancare nici dacă ANI ”se dă peste cap”.

 

Din declarația de avare a lui Gigi Becali lipsesc sumele deținute în conturi, dar parlamentarul a precizat că nu le va declara ”numai aşa, ca să-mi bat joc de ANI”.

 

Întrebat dacă a avut în 2012 venituri mai mari de 5.000 de euro și dacă a vândut vreun teren, dar a răspuns că ”nu mai ţin mine”.

 

Despre eventuale conturi bancare, Becali a spus că ”nu spun niciodată, nu mă obligă nimeni, poate să se dea şi peste cap ANI (...) că nu dau niciodată numele de cont, banii din cont, nu-i scriu niciodată în vreo declaraţie banii mei”.

 

Liberalul a spus că va declara legea ANI neconstituțională, dacă va fi obligat să își declare banii. ”O declar neconstituţională dacă va fi cazul, dacă voi fi dat în judecată pe tema asta (...) Nu pot să o declar acuma. Când nu o să fie Zegrean şi cu Aspazia Cojocaru, atunci am să o declar, când o să plece ăia de acolo”, a spus Becali, conform mediafax.ro.

 

Ascultă AICI ce a declarat.

Comentarii Facebook