UDMR atacă PSD chiar în toiul scandalului politic? Kelemen Hunor: Nu am fost mulțumit nici de guvernul actual



Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, vineri, că nu a fost mulțumit de guvernele trecute PSD și nu este mulțumit nici de cel actual, precizând că ultimul Executiv care i-a fost pe plac a fost cel condus de Mihai Răzvan Ungureanu.

"Nu am fost mulțumit nici de guvernul actual, nici de precedentele. Ultimul guvern care m-a mulțumit a fost Ungureanu. Nici cu guvernul Ponta nu am fost mulțumit, am plecat din acel guvern", a declarat Kelemen Hunor, potrivit realitatea.net.

De altfel, nici referendumul pentru revizuirea Constituției, care Guvernul Dăncilă a decis să se desfășoare pe durata a două zile, nu este neapărat pe placul UDMR.

câteva zile, Kelemen Hunor a anunțat că partidul său nu a luat deocamdată nicio decizie privind acest scrutin care în opinia sa este ”o chestiune de conştiinţă”, pentru că ”nu poţi să impui o anumită atitudine într-o problemă atât de sensibilă”.

PSD se confruntă cu un scandal intern în această perioadă, iar vineri are loc CEX a partidului, după ce în presă a apărut o scrisoare în care mai mulți membri de seamă îi cer lui Liviu Dragnea să plece de la conducerea partidului.

Comentarii Facebook