rosal_feb.jpg

Politic/Administrativ

Declarația premierului Dăncilă după întâlnirea cu Erdogan: Vrea să construiască un spital regional la Constanța

  

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri seara, că preşedintele Turciei şi-a prezentat interesul pentru a construi un spital regional la Constanţa, în parteneriat public-privat, iar o companie din Emiratele Arabe Unite vrea să investească în România în parcuri logistice.

La întâlnirea cu preşedintele Erdogan am prezentat proiectele în parteneriat public privat lansate de guvern pe infrastructură şi sperăm că am stârnit interesul părţii turce. S-a stabilit comisia mixtă în domeniul cooperării economice, care va avea loc la sfârşitul lunii noiembrie- începutul lunii decembrie. De asemenea, un lucru foarte important este faptul că a fost stabilită creşterea volumului schimburilor comerciale de la 7 miliarde, cât avem în prezent, la 10 miliarde de dolari. Preşedintele Erdogan, de asemenea, a prezentat interesul părţii turce pentru construcţia unui spital regional la Constanţa, în parteneriat public-privat, un spital cu o mie de paturi”, a declarat la un post de televiziune, Viorica Dăncilă, conform realitatea.net.

Ea a mai spus că a prezentat proiectele privind parteneriatul public-privat şi în timpul vizitei în Emiratele Arabe Unite.

De asemenea, aceasta a mai precizat că a avut o întâlnire cu reprezentanţii unei companii din Emiratele Arabe Unite, care are în plan să investească peste 100 de milioane de dolari în parcuri logistice şi industriale la Curtici, Aiud, Craiova, Constanţa, Bucureşti şi judeţul Prahova.

De asemenea, sunt interesaţi de construcţia portului Bucureşti, pe canalul Dunăre Bucureşti şi vor veni chiar săptămâna viitoare pentru primele discuţii”, a precizat premierul Dăncilă.

17-10-2018, 23:09
179 vizualizări
2 comentarii
ca sa vezi !17-10-2018, 23:24
Premierul lucreaza pentru tara peste tot unde merge. In schimb sasul cu multe case merge ca turist personal pe banii romanilor. Ba o mai ia si pe nevasta.
si sa nu crezi!18-10-2018, 15:01
"Premierul" dancila lucreaza pt dracnea, dar tu, ai capul atat de bine infipt in kurul celora de la antene, ca nici nu mai faci diferenta intre cine e corupt si cine nu e.

in alta ordine de idei, calin marincus e multumit acuma; atata o pupa si el p-asta in kur, poate poate il ia si pe el in psd. bineinteles, dupa ce tranteste erdogan moscheea neamului romanesc, in schimbul spitalului regional.

Cele mai citite ştiri din Politic/Administrativ

7060 vizualizări
20-11-2018, 10:35
Emil Boc propune un parteneriat cu șoferii clujeni. Despre ce este vorba!» Vezi tot
133 vizualizări
13-4-2018, 21:15
Planul metroului la Cluj-Napoca: Traseu și harta stațiilor - EXCLUSIV» Vezi tot
47 vizualizări
18-11-2018, 22:31
Băsescu: PSD e populat cu porci şi hipopotami. Au un singur dresor» Vezi tot
33 vizualizări
17-11-2018, 15:22
Eugen Tomac, PMP: Dăncilă și Dragnea duc România cu viteza luminii spre prăpastie» Vezi tot
31 vizualizări
16-11-2018, 21:16
PMP vrea să scoată pensiile speciale ale parlamentarilor și să introducă votul electronic» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?