Adrian Oros, candidat CJ Cluj- Boc și Tișe recunosc oficial: ei construiesc în Cluj. Urmează ”inaugurarea electorală” a Spitalului Regional (P)-VIDEO


Candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj, Adrian Oros, susține că, așa cum arată și panourile electorale din tot orașul,  Emil Boc și Alin Tișe sunt cei care construiesc în Cluj într-un mod haotic, prin care se aglomerează și se urâțește orașul.  

”Știu că majoritatea v-ați întrebat cine stă în spatele celor care construiesc haotic, urâțind și aglomerând Clujul! Știu, de asemenea, că majoritatea dintre Dvs știați care este principala preocupare a administrației publice clujene. Ei construiesc în Cluj și tot ei dărâmă Partidul Național Liberal”, susține Adrian Oros- candidat Alianța Dreapta Unită la funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj. 

De asemenea, având în vedere că autoritățile au anunțat pentru mâine și o ceremonie de spargere a solului pentru începerea lucrărilor la Spitalul Regional de Urgență, Adrian Oros se așteaptă ca aceștia să facă o ”inaugurare electorala”

”Acum ca nu mai depinde de ei, au început, în sfârșit, lucrările la Spitalul Regional de Urgență, pe care Boc și Tișe îl promit de vreo 20 de ani! Investiția este făcută de Ministerul Sănătății pe teritoriul comunei Florești. Deși nu mai au nimic în comun cu acest proiect, în zilele următoare vor face o “inaugurarea electorală”. Parcă-l văd pe Excelența Sa cum ne va explica că el este și tata și mama acestui spital”, susține Adrian Oros.

VEZI video AICI și AICI

Acest articol este unul publicitar al candidatului Alianței Dreapta Unită Adrian Oros la funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj, oferit în cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. Cod Mandatar CMF: 21240063

Comentarii Facebook