Un BMW se mișcă singur prin parcarea de la VIVO Cluj! ”Haide la mașină, se mișcă singură în parcare!”- este mesajul prin care este căutat șoferul!-FOTO

”Haide la mașină, se mișcă singură în parcare!”


”Haide la mașină, se mișcă singură în parcare”! Așa suna mesajul pe care l-a transmis o tânără șoferului unui BMW cu număr de Cluj care și-a lasat mașina parcată regulamentar în parcarea de la VIVO din Cluj, dar care după un timp trecuse deja de linia parcării. 

Pentru că nu părea foarte credibil pentru cei care au citit prima dată mesajul faptul că mașina se deplasează singură câte puțin prin parcare, tânăra a și clarificat ulterior postarea spunând că BMW-ul scoate un zgomot ciudat, ca un fel de click, după care se smucește brusc și avansează în față 5-10 cm. În doar câteva minute trecuse deja de linia parcării. Deși a  anunțat și la Info Point, iar de acolo s-a făcut anunțul în tot mall-ul pentru ca șoferul să se prezinte la Info Point, se pare că proprietarul mașinii nu a fost ușor de găsit.  

”Pentru clarificare: mașina scoate un zgomot ( ca un clic) după care smucește în față 5-10 cm, la interval de câteva minute a avansat cât a trecut de linia parcării după cum se vede. Am observat pt că am parcat lângă ea . Am lăsat și bilet pentru proprietar, cred că e important de investigat, sper să se lămurească .
Pentru a clarifica și sfaturile: a fost anunțat info point și a fost chemat proprietarul la mașină. Din păcate, mașina era tot acolo când am plecat. Postarea aceasta este pentru a ajunge informația la proprietar, comentariile extra sunt de prisos”.

Comentarii Facebook