Primărița „de fier” a Clujului, Lucia Suciu, spune că Boc a încercat să împiedice construirea aquaparkului în Chinteni: „Am luat atitudine în secunda doi”


Primărița de „fier” a Clujului, Lucia Suciu, edilul din Chinteni, spune că Emil Boc ar fi încercat să împiedice construirea aquapark-ului din Chinteni. Suciu precizează că în pofida eforturilor de „rea-credință” proiectul se va face!

Primărița din Chinteni a reușit să ajungă în faza finală la Ministerul Turismului, la București, iar curând urmează licitația.

„Am refuzat să cred că un edil, putem spune al celui de-al doilea mare municipiu din România, cu rea-credință ar putea împiedica un proiect unic în Transilvania. Am crezut de foarte multe ori că este doar părerea mea. 

Însă, bunul Dumnezeu mi-a fost alături și într-un dintre emisiunile domnului Tarcea, s-au scăpat și au spus că proiectul care vizează aquaparkul Chinteni, construirea aquaparcului Chinteni este blocată la Agenția de Mediu. 

Așa cum mă știți am luat atitudine în secunda doi împreună cu toți colegii mei care aveau putere de decizie. În urmă cu două săptămâni am reușit să ajungem în faza finală la Ministerul Turismului, la București, urmează licitația”, a declarat Lucia Suciu, la evenimentul de lansare a candidaților PSD la Primăria Cluj-Napoca, președinția Consiliului Județean Cluj și Parlamentul European. 

e.jpeg

Comentarii Facebook