Băsescu îl atacă pe Ponta: Nu aduceţi la Palatul Cotroceni un om dependent de baroni

 

Preşedintele Traian Băsescu le cere românilor să ”nu-l aducă” la Palatul Cotroceni pe Victor Ponta, pentru că este ”dependent de baroni”.

 

Eu le spun românilor, ca mesaj, nu aduceţi la Palatul Cotroceni un om care este dependent de baroni, pentru că se va baroniza ţara şi nimeni nu va mai putea lupta împotriva lor”, a declarat Traian Băsescu, la Adevărul.

 

Întrebat la cine se referă, Băsescu a spus că este vorba despre Victor Ponta. 

 

Nu am nicio reţinere să spun Victor Ponta. El spune 'vreau schimbarea!'. Ce vrei să schimbi, Ponta? Faptul că a început să meargă justiţia? Vrei să schimbi ANI? Vrei să schimbi Codul Muncii? Vrei să schimbi legea educaţiei? Vrei să schimbi modul cum s-au neutralizat politic SRI, SIE? Vrei să schimbi modul în care nu mai sunt controlate politic DNA şi DIICOT? Ce vrei să schimbi? Consolidează! Numai că un astfel de politician controlat de baroni şi care îi apără, nu spun poveşti, nu le-am inventat eu. Tot timpul mesajul lui Ponta este să plece preşedintele că pe urmă terminăm cu anchetele împotriva baronilor”, a mai spus Băsescu.

 

Românii nu-şi dau seama ce pericol uriaş îi pândeşte să aducă la Cotroceni un om care într-un fel sau altul numeşte procurorii, judecătorii la ÎCCJ, controlează serviciile de securitate ale ţării. Este o greşeală fundamentală şi vor avea decizii pe care le va lua împins de baroni, şi nu împins de conştiinţa lui sau priorităţile lui”, a mai adăugat şeful statului.

Comentarii Facebook