Visul studenților a fost îndeplinit. Doi tineri au inventat robotul care îți face temele



Doi tineri au realizat un robot revoluționar, care este capabil să rezolve probleme de matematică, imitând scrisul posesorului său.

Cei doi tineri, Christopher Yan şi Derek He, au reușit să creeze integral un robot capabil de a redacta răspunsuri și de a rezolva calcule extrem de rapid, însă conceptul revoluționar al invenției lor îl reprezintă faptul că robotul poate imita perfect scrisul posesorului.

Partea de învăţare se realizează o cameră web de înaltă definiţie conectată la robot. Ca funcţii avansate, este capabil să măsoare foarte bine distanţa dintre caractere pentru a se asigura că fac sau nu parte dintr-un singur număr. Cum e şi normal, soluţiile sunt scrise în spaţiile găsite libere din textul unei probleme, informează playtech.ro.

Proiectul, ce poartă numele de Homework Help, le-a adus celor doi tineri premiul întâi la unui dintre cele mai mari hackaton-uri pentru studenţi, desfăşurat la universitatea din Pennsylvania.

Homework Help este limitat momentan doar la operațiunea de adunare, însă în scurt timp va reuși să rezolve mai multe tipuri de ecuații.

Comentarii Facebook