Farsă în România, după atentatul din Londra. S-a îmbrăcat un costum de arab şi a luat un pistol

 

Un român din Ploiești a făcut o farsă terminată prost, după atentatul din Londra.

 

Cinci tineri teribilişti au mimat un atentat terorist în centrul municipiului Ploieşti, în zona Caraiman. Tinerii se aflau într-un BMW de culoare neagră cu numere de Bacău, iar unul dintre ei era îmbrăcat într-o pelerină albă, cu turban pe cap, iar în mână avea un pistol de jucărie cu capse cu care ameninţa trecătorii, scrie Adevarul. 

 

Tinerii opreau maşina acolo unde vedeau un grup de oameni şi, în limba engleză, întrebau de o anumită adresă. Ca să fie mai credibili, au scos pe geam şi un pistol cu capse care, în momentul în care este activat, imită destul de bine zgomotul unei arme autentice, în plus scoate şi puţin fum, scrie Adevarul. 

 

Cineva a alertat Poliția și a anunţat că mai mulţi cetăţeni străini au tras cu arma în centrul Ploieştiului. Acesta a spus că s-a tras și un golonț, care a trecut pe lângă el şi a lovit o maşină.

 

Poliția a blocat, rapid, ieșirile din oraș, iar alerta a fost dată şi în judeţele învecinate, de teamă ca maşina cu numere de înmatriculare în Bacau să nu scape spre Nordul ţării.

 

Cei cinci puști din mașină au fost prinși. BMW -ul lor a fost blocat în trafic, iar ”teoririștii” culcați la pământ și duși la audieri. 

Comentarii Facebook