Mihai Tudose, la Congresul sindicatului CNSRL Frăţia: Veniturile vor creşte de la 1 ianuarie

 

Premierul Mihai Tudose participă, miercuri, la Congresul CNSRL Fraţia, acesta dând asigurări sindicaliştilor că veniturile vor creşte la începutul anului.

 

Am venit nu din obligaţie ci din respect la acest congres, mai ales ca am primit un ajutor extraordinar din partea sindicatelor. Veniturile vor creşte de la 1 ianuarie. Pe baza unui acord între Guvern şi dumneavoastră vom avea in permanenta un parteneriat. Ajutorul le care l-am primit din partea sindicatelor ne-a ajutat să creionam şi să dăm o formă codului, hulit de multă lume şi neînţeles de foarte multă lume.

 

Soluţia la care s-a ajuns astăzi este produsul unei munci şi din partea liderilor de sindicat. Vă mulţumesc mult pentru efortul pe care l-aţi depus. Aveţi nişte lideri extraordinari, nu degeaba sunteţi cea mai mare confederaţie. Această creştere economică realmente extraordinară ne plasează pe locul doi în lume trebuie să se reflecte şi în binele oamenilor. Vă asigur de toata deschiderea, suntem oameni normali, încercăm sa guvernam împreuna cu dumneavoastră", a declarat Mihai Tudose.

 

Realitatea pare să îl contrazică pe premier, pentru că pe baza modificărilor la Codul Fiscal angajații vor pierde bani. 

 

La un salariu brut de 3000 de lei, salariații vor pierde de la 1 ianuarie 2018 sute de lei la salariu. Vă puteți calcula singur veniturile pe orice site de profil de pe internet. Aveți AICI un link. 

 

 

Comentarii Facebook