La câțiva ani de la inaugurare, Pădurea Clujenilor, un parc cu o investiție de peste 4.5 milioane de euro, este gol- VIDEO

După câțiva ani de la inaugurarea în aprilie 2022, parcul Tineretului- Pădurea Clujenilor e aproape gol. Imaginile video publicate sunt de-a dreptul dezolante, atunci când constați că investiția de 22.861.202,24 le, peste 4,5 milioane de euro, pare să fi fost cel puțin, deocamdată, inutilă.

Localizată în zona Bulevardului Muncii, pe o suprafață de 21,3 hectare, Pădurea Clujenilor- Parcul Tineretului, trebuia să cuprindă o tiroliană de 250 de metri, cu o diferență de nivel de 19.5 m, care ar fi fără îndoială un punct de atracție important pentru clujeni.

Parcul Pădurea Clujenilor- Parcul Tineretului ar trebui să atragă clujenii și cu tiroliana promisă

”Pe lângă acestea, Parcul Tineretului va oferi și posibilități atipice de agrement prin realizarea unei instalații de tip tiroliană pe un traseu de aproximativ 200 metri lungime. Totodată, se va amenaja o grădină urbană pe o suprafață de 4517 mp care să vină în ajutorul școlilor și ONG-urilor care promovează cunoașterea naturii și a mediului înconjurător, fiind un spațiu de exploatare și experimentare”, declara la primarul Emil Boc în anul 2021.

”Păcat că nu au reușit să pornească măcar tiroliana, ar mai anima peisajul”- este concluzia clujeanului care a postat imaginile dezolante ale Pădurii-parc abandonate.

Vezi și 





Comentarii Facebook