Medici renumiți în toată lumea în urologie și ginecologie vin la Cluj! Mergi la eveniment și primești un voucher pentru consultație gratuită

Grupul Memorial Healthcare și Spitale din Turcia continuă lupta pentru prevenția și tratarea eficientă a afecțiunilor urologice și ginecologice printr-un eveniment dedicat, cu invitați consacrați în domeniu!

Spitale din Turcia, alături de Grupul Memorial Healthcare continuă să susțină lupta pentru prevenția afecțiunilor urologice și ginecologice prin origanizarea evenimentului ,,Excelență în tratamentul afecțiunilor urologice și ginecologice”. Acesta va avea loc în data de 26 aprilie 2024, începând cu ora 14:00, la Hotel Radisson Blu din Cluj-Napoca.

La eveniment vor fi prezenți medici consacrați în domeniile urologiei și ginecologiei:

     Prof. Dr. Murat Binbay are peste 20 de ani experiență în domeniul intervențiilor urologice, a fost desemnat cel mai bun urolog din Istanbul in anul 2019 și are la activ peste 3000 de operații de cancer de prostată, dar și peste 100 de articole și studii publicate în reviste și publicații medicale de renume internațional;

     Prof. Dr. Gökhan Demirayak are peste 15 ani experiență în domeniul obstetricii și ginecologiei, specializare în ginecologie oncologică-endometrioză și zeci de articole și studii publicate în reviste și publicații medicale de renume internațional;

,,Pentru noi, prevenția și accesul la cele mai noi tratamente reprezintă crezul după care funcționăm. Credem și susținem accesul pacienților la de a se informa de la specialiști de top și de a descoperi ultimele noutăți în domeniu, inclusiv tratamente inovatoare în lupta contra cancerului. Acesta este motivul pentru care am susținut organizarea acestui eveniment și ne dorim ca el să fie un bun prilej de informare.”

a declarat Filip Ghe. Vișinescu, Fondator Spitale din Turcia și partener oficial Memorial Healthcare.

Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierea se face în limita locurilor disponibile, la adresa de e-mail contact@spitaledinturcia.com, numărul de telefon +40 726 310 928 sau pe pagina oficială a evenimentului https://bit.ly/EvenimentMedicalCluj.

Evenimentul este perfect atât pentru personalul medical care își dorește să pornească un dialog cu specialiști internaționali, cât și pentru persoanele care își doresc să fie mai bine informați în ceea ce privește inovațiile în tratarea afecțiunilor urologice și ginecologice.

Toți participanții vor beneficia de un voucher de consultație online gratuită pentru specialitățile urologie si ginecologie, în cadrul grupului Memorial Healthcare Turcia

Despre Spitale din Turcia

Spitale din Turcia, reprezentant oficial Memorial Hospital Group, oferă o gamă extinsă de servicii medicale premium, îngrijire de top și o experiență fără griji. Reprezentantii Spitale din Turcia, alături de coordonatorul personal dedicat fiecarui pacient, se asigura că toți pacienții au acces la cea mai bună îngrijire medicală disponibilă, transformând călătoria medicală a fiecărui pacient într-o experiență cât mai plăcută și lipsită de stres.

Despre MEMORIAL Hospital Group

Grupul MEMORIAL Healthcare s-a constituit în baza misiunii de a deveni un brand medical de referință la nivel internațional, recunoscut pentru încrederea pacienților care ne trec pragul și a personalului angajat, dobândită de-a lungul timpului ca urmare a efortului nostru de a satisface așteptările pe care aceștia le au în relație cu spitalele Grupului.

Cu un istoric de peste douăzeci de ani pe piața medicală din Turcia, brandul medical MEMORIAL a întâmpinat primul pacient în luna februarie a anului 2000, poziționându-se de-a lungul acestor ani ca leader în piața serviciilor medicale private. Performanța medicală și premierele realizate în cadrul spitalelor ce fac parte din Grupul MEMORIAL Healthcare au urmat calea pionieratului, desfășurându-se în lumina principiilor de etică profesională și sub o atentă urmărire a respectării standardelor internaționale de calitate, valori ce aspiră către o perspectivă de dezvoltare la nivel internațional.

Comentarii Facebook