Un clujean și-a cumpărat un bolid de 2 milioane de euro. Cine e Bogdan Căpușan

 

Un clujean, ce se trage dintr-o familie care a construi blocuri în Cluj-Napoca, este pe lista scurtă a celor de la Aston Martin pentru un bolid ce costă 2 milioane de euro. 

 

Aston Martin Valkyrie este un bolid cu performanţe de Formula 1. Are un motor V12 de 6.5 litri ce produce 900 de cai şi are o greutate totală de doar 1000 kg, Valkyrie este o ediţie limitată la doar 150 de exemplare. Printre norocoşii care vor intra în posesia unuia dintre acestea este şi un român. Îl cheamă Bogdan Capusan, şi este fiul unor magnaţi imobiliari din Cluj. El a postat deja vestea pe Instagram în care anunţă că va fi fericitul posesor al unui asemenea exemplar. Bogdan Capusan este colecţionar de maşini rapide şi singurul pilot român participant la cursele internaţionale de GT.

 

 

 

Tatăl tânărului este Chimu Căpuşan, cunoscut în Cluj-Napoca ca unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari. Acesta a relatat într-un interviu că a lucrat până în 1992 la Institutul de Construcţii, fiind absolvent de Politehnică, secţia construcţii civile şi industriale. Priceput din fire, Căpuşan s-a hotărât să lucreze pe cont propriu şi a început să amenajeze apartamente. 

 

Afacerile au prosperat, iar acum Chimu Căpușan are o avere de peste 12 milioane de euro. Acesta a construit în Florești și un adevărat imperiu în cartierul Bună Ziua, unde a realizat ansamblul rezidential ”Bonjour”.

 

În luna decembrie 2015, Bogdan Căpușan a lansat un concurs inedit în Cluj-Napoca, câștigătorii urmând să primească ”zbor cu trasura Ferrari F12 a Moșului”.

 

Fiul unor multimilionari clujeni face concurs: Poți câștiga un ”zbor” cu trasura Ferrari F12 a Mosului

Comentarii Facebook