Fosile de Megalodon și Mosasaur, mamifere preistorice, prezentate la Iulius Mall Cluj, în cadrul Expo Mineralia


Pasionații de fosile și viețuitoare care au cutreierat pământul acum milioane de ani, pot admira la Expo Mineralia din Iulius Mall exponate unice, care vorbesc despre existența unor mamifere preistorice. Totodată, pentru că este perioada concediilor însorite, la Bag Expo sunt prezentate o varietate de articole de sezon.

Până duminică inclusiv, parterul Iulius Mall Cluj găzduiește târgurile Expo Mineralia și Bag Expo. Vedetele acestei ediții Expo Mineralia sunt fosilele sub formă de dinți ale unor mamifere preistorice, precum Megalodon și Mosasaur. Organizatorii spun că Megalodonul este o specie de rechini dispărută, care a trăit acum aproximativ 28 milioane de ani, iar Mosasaur era tot un mamifer marin, care a trăit cu 70-65 de milioane de ani în urmă. Pe lângă exponatele rare, doamnele și domnișoarele care se pregătesc pentru evenimentele speciale ale verii pot alege dintr-o gamă de accesorii elegante și strălucitoare. Piesele prezentate cuceresc și cele mai pretențioase preferințe, târgul reunind peste 150.000 de articole, realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii.

În aceeași perioadă, parterul Iulius Mall Cluj găzduiește și târgul de genți și accesorii Bag Expo. Clienții găsesc peste 6.000 de articole, din piele naturală sau ecologică, cu imprimeuri geometrice sau florale, personalizate prin accesorii și detalii „statement”. În centrul atenției vor fi gențile de plajă și rucsacurile pentru drumeţii, precum și alte accesorii de vacanță. De la genți supradimensionate sau mini, rucsacuri versatile și cluth-uri extrem de elegante pentru doamne și domnișoare, până la portofele, curele, genți, borsete, serviete, genți de voiaj sau rucsacuri sport pentru domni, toate sunt disponibile într-o varietate de modele, la târgul Bag Expo, de la Iulius Mall Cluj.

Comentarii Facebook